Legrosszabb Előadás Verseny

Ismerkedjetek meg csodálatos szervezőinkkel!

Boldog Ádám Mint ahogy a neve is mutatja, boldogan vállalta a verseny házigazdájának szerepét. Fontos tulajdonsága, hogy utálja a vizet, de cserébe szereti a levegőt, főleg ha az orrán áramlik befelé. Egyebek mellett médiasztár, celeb, egy Sirius-talizmán büszke birtokosa, és amolyan álmodozóféle.
Bor-zalmas (és sör-zelmes) szóvicceivel oszlatja a társaság jókedvét. Az Okkult filozófia klub hírhedt Magasztos Úrnőjeként ismert, aki kegyelmet nem ismervén porba tipor minden mocskos halandó férget, aki nem engedelmeskedik óhajának. Jártas a mágiában, az állatok beleiből és az égi objektumokból való jóslásban, a talizmán- és horoszkópkészítésben, a transzcendentális meditációban, a számmisztikában és az asztrológiában. Könyves-Tóth Réka
Krezinger Máté A paleoasztronautika nemzetközi szinten is elismert szaktekintélye. Tudományos eredményei kitérnek a Siriuson található, kifinomult és fejlett életmódot folytató dogonok létének bizonyítására, a dínók uralkodóira és dinasztiáira és az egozikus részecskék (mint például a hetente kölcsönható masszív anyag) elemzésére.
Magyarország (sőt, valószínűleg az egész világ) egyik legpocsékabb előadója, egyébiránt MHF (mocskos, halandó féreg) néven vonult be a modern csillagászat történetébe. Félelmetes Yu-Gi-Oh! és Master Crok játékos, a kártyák, a Rubik kocka, az ördöglakatok és a rejtvények megszállottja. Egyik legnagyobb büszkesége, hogy egy árva szót sem tud oroszul. Seli Bálint
Soós Szabolcs Megrögzött szelektív hulladékgyűjtő és az igényes táncdalok, különösképpen a pörgős számok lelkes rajongója. Ehhez mérten rengeteg igen értékes ajándék szponzora, melyeket a versenyen sikeresen (vagy éppen sikertelenül) szereplő előadók katartikusan fogadtak. Kezei alól került ki a "Lám, a szeme, láma szeme sötétkék" szlogennel ellátott világító műanyag kabala, valamint egy pihe-puha, mozgatható fülű, rózsaszín animesapka.