Legrosszabb Előadás Verseny

Az alábbiakban közzétesszük a nyereménytárgyak egy részét, de nem az összeset, hogy maradjon meglepetés is.

Neoton CD

,,NYÁR VAN''! Szól a világhírű sláger. Nem gondoltuk volna, hogy a tél közepén ez igaz lesz... 🏖 Nade elérekezett az idő, hogy bemutassuk a III. Legrosszabb Előadás Verseny közönségdíját. Ami nem más, mint ez a remek dal-válogatás szuperlemez! Már a nyakunkon van a Valentin-nap is, így ez az ,,Az örök szerelem dalai" című cd egy kiváló ajándék lehet kiválasztottadnak. Öt SZERELMES DAL, amivel azt mondahtod neki I LOVE YOU. ❤ Hogy tudod megnyerni ezt a ValenTINI DAL-válogatást? Nincs más dolgod, mint eljönni Február 3-án az eseményre és résztvenni a szünetben rendezett fantasztikusnak (és izzasztóan nehéznek) ígérkező kvízen. Aki nem akar előadni, az se csüggedjen, ugyanis a kedves nézők közül is bárki becsatlakozhat a kvízbe, így próbára téve önmagát. Ha megnyered, Tied a lemez 😉! Ne feledjétek! Mához egy hétre kikerül a rettegett mondat is: ,,Már csak HOLNAP HAJNALIG van időtök regisztrálni a LEV-re!".

Egyszer használatos társasjáték

Elmennél Hollandiába, de nem tudsz a Kovid miatt? Szomorú. Viszont ha részt veszel a LEV-en, és olyannyira kiteszel magadért, hogy a tiszteletreméltó és pártatlan szakmai zsűri neked ítéli a harmadik díjat, egy haszontalan, de legalább kicsi holland cipő szuvenír boldog tulajdonosává válhatsz. Esetleg tollra lenne szükséged, de éppenséggel nincs kitől kunyerálni, mert nem lehet bejárni az egyetemre? Itt még azt is megkaphatod, és nem is akármilyet: egy nívós alma máterünk színvonalához méltó, ELTE felirattal ellátott pennát, illetve egy másikat, amit kedves rajzfilmfigurák kellőképpen értelmetlen feje díszít. Végezetül, szeretnél egy kicsit kikapcsolódni? Kapcsolj rá a “Kapcsolj” nevű, egyszer használatos (de nem állatos) társasjátékra, amit 1-szer (azaz egyszer) végig is lehet játszani. Ezáltal megismerkedhetsz különféle zöldségek és gyümölcsök magyar neveivel, ha eddig még nem tanultad volna meg őket. Hát nem csábító? Ez a hatalmas és minőségi nyereménycsomag azonban csak akkor lehet a tiéd, ha csinálsz egy igazán borzalmas előadást. Én nem hagynám ki. 😉

VDF

Ingó-bingó flamingó! Nicsak-nicsak, ki van itt? A tavalyi díjazáshoz híven idén is kabalaállattal jutalmaztatik, akinek a második legpocsékabban sikerül az előadása. Mégpedig nem is akármilyennel: a világító dísz-flamingó (VDF) már első látásra a szívünkbe lopja magát, ahogy kecsesen tekergőző rózsaszín műanyag nyakából kiálló fején lévő szemeivel kíváncsian pillantgat felénk. És ha mindez még nem lenne elég, megidézzük a kari TDK konferenciák jól ismert hangulatát, avagy lesz píza és Pízai (p)Ferdetorony is, nem is beszélve egy exkluzív matrica gyűjteményről, és sebesülés (sebes ülés) esetén egy csomag minőségi ragtapaszról. Az óra viszont egyre csak ketyeg, a jelentkezési határidő pedig közeleg: 5 nap múlva lezárul a jelentkezés, ám addig is lelkesen várjuk azokat a bátor és botor jelentkezőket, akik megtisztelnek minket azzal, hogy jelenlétükkel még tovább rombolják a verseny színvonalát.

A maszk

Ezúttal a közönség is szavazhat a legrosszabb előadóra,
Ne feledjetek jelentkezni, mert ketyeg az óra!
Akit a tiszteletre igencsak érdemes közönség méltónak talál,
Arra nem lel rá ezúttal a kegyelmes halál,
Mert egy cseh u10-es maszkkal jutalmaztatik,
Így a koronavírus fertőzésével nem gazdagodik.

Robotkar pisztoly

Ha az eddig bemutatott jutalmak nem hozták meg a kedved a részvételre, most lerántjuk a leplet a fődíjról, ami garantáltan felkelti minden élő ember vágyát az eseményen való aktív részvételre. A csomag tartalmaz egy újrahasznosított papírból (igen-igen, környezetvédők is vagyunk!) készített füzetet egy szintén környezetbarát, parafa borítású tollal. Nem maradhat el a Reflexshopos matrica gyűjtemény sem. A legnívósabb ajándék az összes közül az egyedi, Dexter laboratóriumából ellopott multifunkcionális robotkar-pisztoly. Segítségével akár az összetaperolt BVK kapaszkodókat is a koronától való félelem nélkül használhatod, illetve kezet foghatsz legjobb barátaiddal, vagy megvakarhatod a hátad közepét, amennyiben éppen viszket.

ELTE speaker

Felajánlunk egy nem hivatalos ELTÉs ajándékcsomagot, ami tartalmaz egy silány minőségű, hordozható Bluetooth hangszórót, hogy az utcán mindenkinek megmutathasd, hogy neked is a Neoton família a kedvenc együttesed.