Legrosszabb Előadás Verseny

Az alábbiakban közzétesszük a nyereménytárgyak egy részét, de nem az összeset, hogy maradjon meglepetés is.

Abesszin macska

Akik ellátogatnak az eseményre, de nem adnak elő, azok se csüggedjenek. Kisorsolunk közöttük 1 db abesszin macska talizmánt. (Részletes leírást: Isabella McCoy et al. Lokál 2019.)

Fertőtlenítő gél

A nem kiemelt zsűri dicséret nyereményét 1 db 15 ml-es MÁV Csoport kézfertőtlenítő géllel jutalmazzuk.

Minőségi olvasmány

Isabella McCoy et al. (2019) Lokál című szaklapjában NEM CSAK az abesszin macskáról olvashatunk!

Prémium műhaj

A harmadik legrosszabb előadás díja egy X-Pression márkájú prémium zöld műhaj. Uniszex. Használata pofon egyszerű. Segítségével hajunk dúsabbá, változatosabbá varázsolható. Csak úgy vonzza a tekinteteket. Természetesen a termék “Egésszgre káros anyagot nem tartalmaz”, ahogy az a csomagoláson olvasható. Láthatjátok, hogy aki még nem tette meg, annak is érdemes versenybe szállni a dicsőségért és a jutalmakért!

Láma

A második legrosszabb előadás díja. A magasabb helyezésekkel nem csak a díjak eszmei értéke, de maga az előadó nimbusza is jelentősen növekszik! Lám a szeme, láma szeme, sötétkék… ahogy az a méltán híres nótában is elhangzik. Ennyi lám(a) után talán nem is olyan meglepő, hogy egy igazi láma-különlegességet ér az a bizonyos második hely. Gyanítom, Drew Pritchard is felbecsülhetetlen eszmei értékűnek titulálná ezt a Világító Dísz Lámát! A képen a kivilágítatlan Dísz Lámát láthatjátok. De higgyétek el, világít! Nem is akárhogy! Szivárvány összes színében pompázik, lassan, egymást váltva. Az idő fogy! Jelentkezz még ma, a Legrosszabb Előadás Versenyre! A vasárnap éjféli határidőn túl jelentkezőket sajnos módunkban áll "azonnal" törölni. Itt kőkemény szabályok uralkodnak, nem úgy mint a kari TDK-n.

Szexi sapka

Megérkeztünk az első (vagy utolsó?) és egyben A Legrosszabb előadás díjához. Hosszasan gondolkodtam, mit írjak róla, majd még hosszasabban kerestem róla videót, míg megtaláltam a tökéletest. Szóval ezt ma kommentár nélkül osztom meg, a videóban úgy is szakszerűen és érthetően mutatják be. Annyit hozzátennék, hogy az 1. helyezett egy darab rózsaszín Cute Rabbit Hat with light Funny Air Float Filling Ear Moving Cap Cartoon Plush Stuff-ot fog kapni. Aki akar még jelentkezni, vegye figyelembe, hogy már csak kettő nap van a jelentkezés lezárultáig. Győzzön a legrátermettebb!