Legrosszabb Előadás Verseny

Üdv néked, boldogtalan, ki erre az oldalra tévedsz!

A legrosszabb előadás verseny, rövidítve LEV borzalmas ötlete Boldog Ádám, Könyves-Tóth Réka, Krezinger Máté, Seli Bálint és Soós Szabolcs elborult fejéből pattant ki még abban az időben, amikor csillagész mesterszakos hallgatók voltak az ELTÉn. Az első versenyt 2019. február elején tartották a két félév közötti regisztrációs héten. A hagyomány azóta is folytatódik, a versenyt pedig minden évben megrendezik. Szívesen fogadnak minden jelentkezőt, aki megfelelően pocsék előadónak érzi magát. Tarts velünk te is a legközelebbi LEV-re!

Úgy érzed nem vagy jó előadó? Nade vajon te vagy-e a LEGrosszabb? Íme egy lehetőség, hogy biztonságos körülmények között, 0 kreditért megtudd a választ. A feladat egy max. 10 perces előadás prezentálása a 3 fős szakmai zsűrinek egy tetszőlegesen választott cikkből, a szemináriumokon megszokott formában. A lényeg, hogy az előadás a konferenciák/szemináriumok által támasztott követelményeknek NE tegyen eleget, ehhez bármilyen eszköz felhasználható (pl. fekete alapon sötétlila betűk, .odp PowerPointtal megnyitva, előadás közben evés/telefonálás, ...).

Jelentkezés

A jelentkezéseket a ... linken, vagy a reka.konyvestoth@gmail.com ímélcímen várjuk. A leendő előadóknak csak annyit kell tenniük, hogy megírják ímélben az előadások címét.

Határidő: ...

A verseny helyszíne:

Időpontja: